marți, 7 septembrie 2010

ADN-UL UN MOD DE STOCARE A SIMBOLURILOR


Simbolul este considerat drept categorie transcendentă, a supra-terestrului, a infinitului ce se revelează, a omului considerat în totalitatea sa, deoarece el vorbeşte nu numai inteligenţei, ci şi sufletului, fiind acel paralimbaj care vorbeşte dincolo de cuvinte. Simbolismul este o dată imediată a conştiinţei totale, afirmă Mircea Eliade, cu alte cuvinte a omului care se descoperă om, a omului care devine conştient de poziţia sa în univers; iar aceste descoperiri primordiale sunt strâns şi organic legate de drama sa personală, încât acelaşi simbolism determină nu numai activitatea subconştientului său, ci şi cea din care se ivesc importante expresii ale vieţii spirituale.
Perceperea simbolului exclude atitudinea de simplu spectator, necesitând şi participarea ca actor. Simbolul nu există decât pe planul subiectului, pornind însă de la obiect. Atitudinile şi percepţiile subiective fac apel la o experienţă senzorială şi nu la travaliul de conceptualizare. Calitatea specifică simbolului este cea de a rămâne de-a pururi sugestiv; fiecare din noi vede ceea ce capacitatea lui vizuală îi permite să perceapă, însă : Cine nu poate privi în profunzime, nu va putea percepe, de obicei, mai nimic.. sau cine nu va putea vedea şi ceea ce se ascunde în spatele oricărui lucru, oricărui simbol, va râmâne ignorant.
Descifrarea simbolului ne conduce, către descifrarea tainelor universului, deoarece simbolul anexează imaginii vizibile acea parte din invizibil, întrezărită doar ocult, mai precis simbolul este poarta tainică dintre vizibil şi invizibil, uşa prin care trecem în dimensiunea universală şi sacră.
Înţelegerea simbolurilor decurge atât din cunoaşterea disciplinelor raţionale, cât din perceperea directă a acestora, prin intermediul conştiinţei, iar finalitatea simbolului poate fi considerată ca fiind cea care ne ajută la conştientizarea fiinţei umane în toate dimensiunile timpului şi spaţiului, dar şi de proiecţie în lumea de dincolo, conducându-ne la o înţelegere superioară a universului şi a tainelor sale.
,,În ziua de azi, nu se mai cuceresc teritorii pentru a stăpâni oamenii, azi se cuceresc sufletele, se cucereşte psihicul. Odată ce ai psihicul, ai omul. Iar când ai omul, teritoriul vine de la sine.” (Alexandre de Marenches)
Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina în care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, deci fara a-l sectiona si înlocui anumite gene. Chirurgia genetica are un concurent redutabil!
Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar aceasta mica parte face obiectul cercetarilor occidentale deja cunoscute si popularizate. Restul de 90 % este considerat "material de balast", adica fara importanta. Cu toate acestea, cercetatorii rusi convinsi ca natura nu este deloc risipitoare, s-au alaturat unor lingvisti si geneticieni hotarâti sa descopere adevaratul rol al celei mai mari parti din adenomul uman. Rezultatele si concluziile acestor cercetari sunt revolutţionare!

Cuvintele care vindeca - Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare.
Adica un fel de Internet. Lingvistii rusi au descoperit ca întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 % declarata inutila de occidentali, respecta aceleasi reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul întelesurilor într-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza.
Astfel, au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut "la întâmplare", ci sunt rezultatul ADN-ului.
Biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului, adica efectul anumitor frecvente asupra acestuia.
Concluzia este stupefianta: cromozomii vii functioneaza exact ca si computere holografice/solitonice folosind radiatie laser generate endogen chiar în interiorul ADN-ului! Cu alte cuvinte, ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte si propozitii în mod direct pentru a influenta ADN-ul, nefiind nevoie de nici-o decodificare.
Acest lucru s-a demonstrate experimental! ADN-ul viu (din tesuturi, nu "in vitro") reactioneaza prompt la raze laser modulate prin cuvinte si propozitii, dar chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele corespunzatoare. În acest fel se explica stiintific de ce afirmatiile, antrenamentul autogen, hipnoza si gândirea pozitiva pot avea efecte atât de puternice asupra omului.
Este deci normal si natural ca ADN-ul sa reactioneze la limbaj. În timp ce cercetatorii occidentali extrag "chirurgical" anumite gene din lantul ADN si le introduc în alta parte pentru a face experimentari, rusii au lucrat entuziasti la dispozitive care le permit sa influenteze metabolismul celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare si astfel sa repare anumite defecte genetice.
Maeştrii spirituali cunosteau de mii de ani faptul ca acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte si prin gând. Acum s-a demonstrat si explicat stiintific acest lucru. Desigur, frecventa folosita trebuie sa fie cea corespunzatoare. Si de aceea nu oricine are succes totdeauna sau nu obtine rezultate de aceeasi anvergura.
Omul trebuie sa lucreze" asupra proceselor interioare si sa obtina o anumita maturitate spirituala pentru a putea stabili o comunicare directa si constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la un dispozitiv care va asigura succesul cu conditia folosirii frecventei corecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu