sâmbătă, 18 februarie 2012

Google Chrome 17 - dezvaluit de hackerii de la AnonymousNoul browser de la Google (Chrome 17, ultima versiune lansata) contine in codul sau algoriti ce vor fi folositi la impunerea Acordului Comercial de Combatere a Contrafacerii (pe scurt ACTA, despre care vorbeste toata lumea). Daca nu sunteti de acord cu ACTA, daca nu sunteti de acord cu eliminarea intimitatii, daca nu sunteti de acord cu stoparea schimbului liber de informatii pe internet atunci nu folositi acest nou browser si dati acest mail la toti cunoscutii. ****

Cei de la Google vor nega, evident, aceste informatii, insa hackerii de la Anonymous (cei care au spart de curand serverele NASA) au intrat in posesia unor dovezi care arata clar faptul ca noul browser este gandit special pentru a “fura” informatii despre utilizatori (ce site-uri vizitati, ce downloadati, ce aveti instalat in calculator etc).

Cea mai buna dovada este lansarea in graba a noilor versiuni. Google Crome 16 a fost lansat in decembrie 2011, Google Chome 17 in februarie 2012 (la nici macar doua luni distanta !!!). Se pregateste Google Chrome 18 (e inversiune beta acum), iar Google Chrome 19 este deja in versiune dev.
Rapiditatea cu care se succed lansarile nu arata decat faptul ca ei se adapteaza noilor “cerinte” de violare a intimitatii.

Nu este o teorie a conspiratiei, ci doar o demascare facuta de grupul de hackeri Anonymous: nu folositi Google Chrome si forwardati acest mail la
toti prietenii.


ACTA = violarea intimitatii.****

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu